Under vecka 15 & 16 (8/4-17/4) kommer Aspuddens Rörservice att genomföra ett byte av samtliga tillloppsventiler och termostater i föreningens radiatorer.

För detta arbete krävs tillgång till lägenhet och alla element under den aviserade tid som gäller per port. Mer info kommer om vilken dag som gäller för din port.


Bytet görs på samtliga radiatorer i föreningen för att spara på värmekostnader, effektivisera uppvärmningen och åtgärda problem med icke fungerande eller kalla element. Det är viktigt att arbetet i en och samma port görs under samma dag då vattnet i hela systemet behöver tömmas ut och fyllas på igen.

Är du inte hemma själv under dagtid och kan släppa in hantverkarna kan nycklar lämnas till styrelsen. Det är också viktigt att inga saker står framför elementen när bytet genomförs.


MER INFO KOMMER
Vi kommer återkomma med mer detaljerad info och vilka tider som gäller för din port samt kontaktuppgifter till rörfirman, senast en vecka innan. Har du frågor kontakta styrelsen på mailadress  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har förståelse att  det kan upplevas som en olägenhet men detta underhållsarbete är viktigt för att hålla våra gemensamma uppvärmningskostnader och månadsavgifter nere.

Tack på förhand för ett smidigt samarbete!

Styrelsen
Brf Radiosändaren

Mer för dig som är medlem

 © 2017 Brf Radiosändaren