– Brandsäkerhet under jul och nyår –
Glöm inte att under jul och nyår se över det privata brandskyddet och batterier i brandvarnaren och – lämna aldrig tända ljus obevakade!

På grund av brandsäkerhet får inga föremål lämnas i trappuppgångar eller utanför lägenhetsdörrar.

– Nycklar till tvättstugan och städning efter avslutat pass –
Båda nycklarna till tvättstugan har slarvats bort och vi har ersatt dem med en extranyckel. Titta gärna igenom bostaden om det är just du som glömt att lämna tillbaka dem. Det blir en merkostnad för föreningen (och indirekt våra medlemmar) om vi ständigt måste kopiera nya nycklar + att det blir en minskad säkerhet för alla.

När du avslutar ditt tvättpass torkar du av tvättmaskinerna och sopar golvet. Vid behov måste även golvet skuras. Titta även i tvättmedelsfacken så att det inte ligger kvar gammal tvätt- eller sköljmedel. Tänk även på att inte överdosera tvättmedel – maskinerna är effektiva. På väggen finns en bruksansvisning över vilket fack som gäller. Glöm inte heller luddfiltret! :)

Skulle det vara fel på någon maskin kontaktar du vår avtalade servicefirma. Information och telefonnummer finns på tvättmaskinerna.

– Snöskottning –
Vi hjälps åt att skotta snö. Varje port har en spade och sopborste och i området har vi flera sandlådor.

Du kontaktar oss enklast via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via vår Facebookgrupp Brf Radiosändaren

God jul och gott nytt år!

Styrelsen

Mer för dig som är medlem

 © 2017 Brf Radiosändaren